Sklep on-line

PROJEKT NR POPW.01.02.00-28-0031/21 „Internacjonalizacja działalności firmy PROTEKTOR BHP” w ramach Programu Operacyjnego Polska Wschodnia 2014-2020

SuperFood 177

Rękawice do przemysłu spożywczego

Manualność i elastyczność dostosowana do kontaktu z żywnościa.

Podstawowe parametry:

Doskonała chwytność: cienka rękawica z elastycznego materiału.
Chlorowane wykończenie dla lepszej ochrony. manipulowanych produktów
Tłoczona powierzchnia chwytna dla lepszej manipulacji.

Zastosowania

Przemysł spożywczy
Puszkowanie
Produkcja sera
Usuwanie kości z drobiu
Przygotowywanie filetów z ryb
Przygotowanie żywności
Manipulowanie owocami i warzywami

Materiał Naturalny lateks
Wykończenie wewnętrzne Chlorowana
Wykończenie zewnętrzne Wytlaczana struktura
Długość (cm) 31
Grubość (mm) 0.40